Utmärkelse för årets Rehab-personal

VeTa-bolaget är ett företag som jobbar för vidareutbildning av all personal inom djursjukvård och veterinärmedicin. De har gjort detta i 39 år och varje år anordnar de årets evenemang inom branschen nämligen VeTa-dagarna. På banketten på lördagen så delar de ut sin utmärkelse Guldugglan. Det står så här på VeTa-bolagets hemsida om Guldugglorna. “VeTa-bolaget vill uppmärksamma duktiga medarbetare i branschen som får kollegor att växa och verksamheter att utvecklas genom att de delar med sig av sin kunskap. Personer ur följande personalkategorier kan nomineras till priset; djursjukskötare, djurvårdare, veterinär, rehab, lab-personal och administratör.”

Motiveringen löd:

Maria sprider sin kunskap och sin glädje till både kollegor, elever och djurägare. Hon brinner för att hjälpa hundar och katter tillbaka till ett funktionellt liv. Med sitt trygga sätt får hon alla, både människor och djur att må bra.

Jag är oerhört hedrad och glad över utmärkelsen och det var fantastiskt roligt att vara där och få gå fram och hämta priset.

V

×

Varukorg