Referenser från elever på massageutbildning

“Jag har bara positiva saker att säga om kursen, tycker att det är en väldigt bra utbildning. Innehållsmässigt har vi fått lära oss mycket mer än vad jag trodde skulle ingå i en massageutbildning, baserat på vad man hört från andra utbildningar. Den ligger på en bra nivå, samtidigt som att det känns som att den går igenom allt väldigt grundligt. Det är värdefullt med kunskap om muskler, skelett, leder, nerver, triggerpunkter osv – det ger ett bra underlag för att kunna utföra en så bra massage som möjligt. Speciellt gillar jag att vi har gått igenom massagen från början till slut: när massage är bra, när man inte ska massera, hur man utför rörelseanalys, palpering, kontaktsekvensen innan massagen (väldigt bra att ha med sig), alla olika grepp och hur man avslutar massagen.

Lärarens praktiska visningar har varit väldigt bra och pedagogiska, speciellt när hon har visat saker på oss, typ hur hårt man ska trycka etc. Det kan vara stor skillnad i hur hårt man tror att man trycker och hur hårt man faktiskt trycker. Det praktiska provet är superläskigt, men det är väldigt bra att det finns. Dels för att läraren ska se att vi kan, men även för att vi själva också ska se det.

Den praktiska delen har varit bra, men självklart vore det bra med ännu mer om det fanns tid till det, jag tycker det vore värt ett ökat pris om man t.ex hade en praktisk dag sista blocket, då man gick igenom alla grepp igen och kunde ställa frågor som dykt upp under tiden. (Det har nu lagts till en extra dag med praktisk massage, lärarens anmärkning)

För mig så har kursen varit en stor övning i typ mindfulness när det kommer till den praktiska delen av att arbeta med hundar. Hitta ett inre lugn och ökat självförtroende i de situationerna. Och det har berott på att läraren har gjort det till en väldigt trevlig och trygg inlärningsmiljö, inga frågor är för dumma och ingen stress i inlärningen. Det tror jag är värdefullt för alla.”

/Kattis

“Jag är så glad och nöjd att jag hoppade på den här utbildningen.
Allt har varit svårt och mycket att lära sig! Jag ska ärligt säga att jag trodde inte att man skulle gå så djupt in i allt även om jag nu efteråt förstår hur bra det har varit! Sista praktiska träffen är den som har varit bäst och givit mest. Det kändes som att vi fick mycket tid tillsammans med dig för frågor vilket är otroligt viktigt! 
Annars tycker jag att allt har varit bra och det känns genomtänkt!I Jag är verkligen nöjd över utbildningen ?
Till dig som lärare så har du varit toppenbra! Så engagerad och så tillgänglig! Jag har bara en massa positiv att säga om dig som lärare och person!”

/Lisa Öhrn

“Maria är en fantastisk person och lärare som brinner för hundarnas välbefinnande. Sättet hon lär ut sina kunskaper och erfarenheter på är fängslande, och det är svårt att inte bli hungrig på mer kunskaper om massagens otroliga effekter när hon föreläser. 

Utbildningen har gett mig möjligheten att ta hand om mina egna, och andras hundar på ett annat sätt än tidigare. Det har också resulterat i en närmare relation till hundarna jag behandlar. 
Massagen är otroligt häftig! 
Funderar du på att gå utbildningen? Gör det!”

/Emma Ryd

“Massageutbildningen för Maria är så mycket mer än bara en utbildning om hundmassage. Man lär sig allt det viktiga runt omkring själva massagen, från anatomi till nervsystem till skador.

Maria är en utbildare som är väldigt pedagogisk och ser till att gruppen har högt i tak där ingen fråga är för dum för att ställas. Hon är väldigt närvarande och det märks att hon brinner för det hon talar om.

Jag rekommenderar denna utbildning alla dagar i veckan.”


/Amanda Lundwall

”Inspirerande lärare som inte bara lär ut själva faktan utan också förmedlar sin kärlek till hundar, och det fantastiska med att jobba med dem.

Själva utbildningen var mycket bred och gav en djupare förståelse för sambandet mellan hundens uppbyggnad, förutsättningar och rörelser. Samt hur massagens påverkan på musklerna hjälper en att uppnå det resultat man önskar.”

/ Charlotte Janeklev

×

Varukorg