Om Healthy Dog Academy

Healthy Dog Academy startade för att jag ville kunna ge mer till de djurägare som kom till mig än vad jag kunde som anställd. Ge mer av vad då undrar du kanske. Jag ville kunna ge mer än bara behandling och uppträning av hundarna. Jag ville ha möjligheten att lära djurägarna hur de på bästa sätt ska ta hand om sina hundar. 

Då startades Healthy Dog Academy, ett företag som jobbar med friskvård, rehabilitering och utbildning. Min långa erfarenhet inom hundsportvärlden och som cert. fysioterapeut på hund där jag arbetat med både friskvård, uppträning, bibehållande träning av sporthundar samt rehabilitering av alla olika skador och sjukdomar gör att jag har mycket att erbjuda mina kunder och elever. 

I min mening är en av de viktigaste delarna att kunna erbjuda utbildningar för både djurägaren och blivande kollegor. Med det i åtanke så ser jag hela tiden till att vidareutbilda mig själv. Det underbara med det här jobbet är ju att man aldrig blir fullärd utan lär sig nytt hela tiden. Kroppen är oerhört komplex och oavsett hur mycket du redan kan om anatomi, fysiologi, neurologi, förebyggande av skador, fysträning och formtoppning så finns det alltid så mycket mer att lära. Det är ju det som gör det här jobbet så otroligt roligt.

Läs mer om mig här

×

Varukorg