Rehabupplägg

Om din hund nyss har blivit opererad, skadat sig eller bara har en rörelsestörning kan jag ta fram en individuellt anpassad rehabplan för just din hund. Alla hundar är unika så alla olika sätt att träna och rehabiliteras passar inte för alla hundar. Därför är det viktigt att göra en ordentlig undersökning av varje individ innan man lägger upp en rehabplan.

Jag börjar alltså med att göra en full besiktning av din hund. Besöket börjar med att du som hundägare får berätta om hunds rörelsestörning, skada eller operation. Jag vill veta om hunden varit sig olik i vardagen, om den är svår att hålla lugn, hur ser det vardagliga livet ut med promenader och annat? Efter detta gör jag en rörelseanalys samt funktions- och stabilitetsanalys av hunden. Utifrån den information jag får från anamnesen, studien av hundens rörelser och stabilitet samt undersökningen av hundens led- och muskelstatus tar jag fram en riktad rehabplan som är unik för just dig och din hund.

 

Du är nämligen väldigt viktig i din hunds rehabilitering. Det är du som ska ta hand om vardagen och göra de övningar som behövs. Vi gör jobbet tillsammans!

Rehabilitering
Övningar hemma för att rehabilitera hunden efter en skada
×

Varukorg